Linde Myncke

0476/570 158

linde@aplusmuze.com

www.aplusmuze.com

 

Wat & waarom?

Niet WAT je zegt is het belangrijkste in je communicatie,

wel HOE je het zegt en overbrengt.

 

Het hoe vervat heel veel verschillende lagen: stemgebruik, ruimtegebruik, mimiek, lichaamshoudingen/gebaren, … Daarnaast vervat het hoe voor mij ook hoe je werkelijk denkt en hoe je je werkelijk voelt tijdens de communicatie-uitwisseling.

Deze non-verbale laag in je communicatie is het draagvlak van je verbale communicatie. Een groot deel van je non-verbale communicatie gebeurt onbewust. Je bent je vaak van een aantal zaken niet bewust tijdens het communiceren en je gesprekspartner ontvangt een (groot) deel onbewust.

Wanneer het hoe het wat volledig ondersteunt, communiceer je waarachtig, zonder verborgen agenda's, helemaal in lijn met wie je bent op dat moment mét je gedachten én je gevoelens. Je vermindert de kans op misverstanden omdat je helemaal aanwezig bent in het nu en écht luistert. Tegelijkertijd stem je je af op de ander door onder meer af te toetsen of je boodschap begrepen is zoals het bedoeld is.

Door aan je non-verbaliteit te werken:

- vergroot je de verbinding met je gesprekspartner of toehoorders,

- communiceer je op een assertieve manier,

- kom je echt & vertrouwensvol over,

- neemt je helderheid & eerlijkheid toe,

- komt je uitstraling (buitenlaag) overeen met je mindset & gevoelswereld (binnenlaag),

- verhoog je het persoonlijk aspect in je contact met anderen,

- ….

 

Aanbod

Vanuit verbinding in contact

Het is mijn missie de ondernemende medemens, die vanuit verbinding met zichzelf in contact met de ander willen treden en die hun non-verbale communicatie bewuster willen hanteren, te inspireren. Door verschillende communicatietechnieken te combineren met theatrale technieken zodat wat je zegt effectief van binnenuit komt en je geloofwaardig bent voor je gesprekspartner of (potentiële) klanten.

* Persoonlijke Communicatie Coaching

Tijdens het gratis verkennend gesprek zoomen we in op jouw persoonlijke communicatie noden & behoeften en stippelen we samen een traject uit dat 3, 5 of meer sessies bestaat.

Deze individuele sessies zijn helemaal op jouw maat en bestaan uit gesprekken, technieken, opdrachten, tips & tools om zelf aan de slag te gaan.

* Workshops Spot On!

In kleine groepjes van maximum zes deelnemers ga je aan de slag met een deelthema van non-verbale communicatie. Zo kan je een workshop stemtechnieken, pitchen of spreken voor een groep bijwonen. Door te werken in kleine groepjes, blijft er ruimte voor individuele coaching.

Dit aanbod stimuleert je vertrouwen om te durven schitteren in je communicatie en je werk.

Voor meer info: mail naar linde@aplusmuze.com of neem een kijkje op de website www.aplusmuze.com.

 

Wie ben ik?

‘The body knows things about which the mind is ignorant’ Jacques Lecoq

In 2002 studeerde ik af aan de Brusselse theaterschool De Kleine Academie. Deze opleiding is gestoeld op de leer van de Parijse Jaques Lecoq, waar het fysiek theater, beweging en mime centraal staat. Spelen vanuit het lichaam als instrument. Mijn eerste lessen in non-verbaal spel en bewustzijn vonden toen plaats.

Na deze opleiding genoot ik van een freelance-leven als actrice, co-trainer/trainer communicatie, rollenspelen voor bedrijven & de federale politie en heb ik ook als muzische leerkracht, theaterdocent, -regisseur & coach gewerkt.

Tijdens een loopbaanbegeleiding ben ik tot het besef gekomen dat het tijd is dat ik alle ervaringen die ik de voorbije 20 jaar heb opgedaan, bundel. Het coachen, begeleiden, inspireren om mensen dichter bij hun kern te brengen, lonkt. Ik geef eindelijk gehoor aan mijn non-verbale aspiraties. A+ Muze ziet het daglicht in het najaar van 2018.

Hier kan ik mijn ambities verder ontplooien, mezelf stimuleren om professioneel te groeien. Ook persoonlijk te groeien want dat gaat hand in hand. Ik vind het heerlijk om kennis over te brengen op een speelse, veilige manier waarbij doen en uitwisselen centraal staan.

Non-verbale Communicatie Coach