Thomas Jennes

0465/60 02 63

tjennes@how2behealthy.be

 

Mijn naam is Thomas Jennes, gezondheidstherapeut en ervaringsdeskundige.

Ik heb verschillende opleidingen genoten waaronder Gezondheidstherapeut, lifestyle coach en Ayurvedisch consulent. Het belangrijkste is echter dat ik ook ervaringsdeskundige ben in ziekte en alles wat daar bij hoort. Ik heb een 10-tal jaar geleden aan fibromyalgie, cvs, burnout, depressies, hartklachten & obesitas. Na heel het rijtje medische specialisten te hebben afgelopen zonder veel resultaat ben ik dieper op zoek gegaan naar wat er aan de grondslag van ziekte ligt en hoe je de balans kan herstellen. Zo ben ik terecht gekomen bij veel verschillende alternatieve behandelmethoden waar ik toch al een stuk meer resultaat bij had.

Ondanks alle goeie methoden heb ik enkel door synthese van alles wat ik reeds had ervaren en geleerd mijn gezondheid sterk kunnen verbeteren en stabiliseren.

De grote oorzaak die onder alle ziektes ligt is het gebrek aan een authentiek leven of zelfrealisatie. Door onze oorspronkelijke staat niet te belichamen worden er enorm veel tegenstrijdige impulsen gecreëerd die leiden tot handelingen en situaties waarin we steeds verder verwijderd geraken van onze ware essentie die altijd in rust, kracht , liefde en balans leeft. Leren zien en zijn wie we werkelijk zijn is natuurlijk een werk van lange adem maar het begrijpen van deze noodzaak is essentieel in het zoeken naar oplossingen voor al onze kleine en grote problemen.

De basis van het grote werk om al deze innerlijke tegenstrijdigheden en blokkades op te lossen in een groter geheel ligt in een gezond en gebalanceerd leven waarbij voeding, levensstijl en beweging een cruciale rol spelen.

Ik wil jou dan ook vooral helpen om deze basis herstellen met behulp van een brede, holistische aanpak die ook de rest van je leven kan dienen als ondersteuning en gronding in je verdere evolutie. 

Wat ik bij SEN aanbiedt :

-  Natuurlijk afslanken

 -  Aanpakken van acute en chronische aandoeningen op een natuurlijke manier

 -  Fytotherapie/Orthomoleculaire therapie

 -  Voedingstherapie/Bewegingstherapie

 -  ......